Cautare

4468 de rezultate pentru "rezultate examen suplinire 6 august" (4.51 secunde)
A 30-a editie a Jocurilor Olimpice de vara va lua startul astazi la Londra si se va incheia pe 12 august. ... Avem sportivi buni in mai multe ramuri, oricare dintre ei pot sa obtina rezultate bune.
Toate eforturile pe care le-ati facut in ultimul timp va vor duce spre rezultate placute. ... Obiectivele si ambitiile dumneavoastra sunt stimulate de ultimele rezultate.
Mironescu a adus in sprijinul sau decizia centrului SECI (organism international de lupta impotriva infractionalitatii transfrontaliere) de a premia activitatea lui Iulian Teseleanu, seful Vamii Constanta, pentru rezultate deosebite.
Presedintele PNL Crin Antonescu s-a aflat astazi, 15 august, la Brasov, la reuniunea Alesilor Locali ai PNL, desfasurata sub tema "Implicarea alesilor locali in sustinerea campaniei pentru alegerile prezidentiale". Evenimentul a avut loc in perioada 14 - 15 august.
In cadrul intalnirii pe care Sorin Oprescu si Melih Gokcek au avut-o luni 10 august 2010 la sediul Municipalitatii din Ankara, s-au discutat premisele unei colaborari mai intense intre cele doua capitale, la sfarsitul discutiilor Primarul General al Capitalei declarand:
Finantistii spun ca nu vor primi stimulente pe luna august toti angajatii institutiei.
In legatura cu afirmatiile recente ale presedintelui Traian Basescu, Eugen Teodorovici face urmatoarele precizari Vocile fostelor guvernari, care au avut rezultate extrem de slabe in absorbtia fondurilor europene, au atacat de mai multe ori, nejustificat, activitatea Guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
Potrivit datelor prezentate de companie, canadienii au concesionat zona Craiova Sud in august 2000, cand si-au deschis filiala in Romania. ... În 2005, Sterling Resources a desfasurat cercetari in zona localitatilor Cetatuia si Piscu Sadovei, fara rezultate notabile.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
Rezultate inregistrate in mansa secunda a turului doi preliminar: ... Meciurile din turul trei preliminar se vor disputa pe 31 iulie/1 august - turul si 7/8 august - returul.
Din 19 august 2013, Szabo detine si titlul onorific de Ambasador al turismului Romanesc alaturi de alte 7 personalitati din viata culturala si sportiva romaneasca. ... Abia din 1994 a intrat in competitiile de senioare, dupa remarcabilele rezultate la juniori.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii". ... Poeta s-a nascut pe 12 august 1971, la Podriga, in judetul Botosani. ... Cu ce rezultate?
Ca urmare, la 19 august 1940 guvernul regal al Romaniei, la presiunea Germaniei naziste a inceput la Craiova negocieri cu Bulgaria privind frontiera de sud-est a Romaniei, negocieri suspendate la 30 august 1940 de la momentul in care Germania si Italia au garantat noile frontiere ale Romaniei rezultate in urma cedarii Ardealului de Nord.
Pentru ca, potrivit, specialistilor, actuala epidemie Ebola nu bate in retragere, dimpotriva, va continua intre 3-6 luni. ... Este primul caz, dupa decesul misionarului spaniol repatriat in Madrid la 7 august, internat intr-un spital specializat, comunicat de autoritatile sanitare spaniole.
908/18 august 1948, cel ce declarase ziua de 23 august zi nationala, oricarui roman ar trebui sa-i tresalte inima mai vartos in pieptu-i de arama, in prima zi a lui decembrie, devenita Ziua Nationala a Romaniei.
Conform masuratorilor efectuate de Sistemul de supraveghere a traficului rutier pe Drumul National 1, pe sectorul Comarnic - Busteni - Azuga, de miercuri 14 august a.c.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
Monarhia absolutista a luat sfarsit fiind inlocuita de una parlamentara la 3-14 septembrie 1789 care la randul ei s-a incheiat la 10 august 1792. ... La 22 august 1795 Constitutia celui de-al III-lea an a instaurat Directoratul, inlocuit prin Constitutia celui de-al VIII-lea an, 13 decembrie 1799 de catre Consulat.
E preferabil sa guvernezi cu liberalii decat cu PSD-ul", sublinia Basescu, pe 2 august.
Potrivit calendarului, pana acum ar fi trebuit sa inceapa convocarea membrilor Comisiei pentru Regulament a Camerei Deputatilor, pentru ca in perioada 15-27 august sa fie dezbatute amendamentele la proiectul de regulament in cadrul acestei comisii.
google-analytics.com